Loading...

Din personlige kvalitetstid er der, hvor du giver dig selv lov til at være dig. Hvor en dyb afslapning løsner spændinger i kroppen og tankerne falder til ro. Det er der, hvor du lader sig selv op. 

Lydsessioner er den enestående mulighed du har, for selv at kunne tilrettelægge dine behandlinger, uden at være afhængig af de ledige tider hos terapeuten. Og til en væsentlig lavere pris. 

I denne lydsession er mål at du opnår: 

Afspænding af hele kroppen

Ro på tanker, så du kan lade op

Styrkelse af din evne til at værdsætte og prioritere dig selv

Et budskab om at give dig selv kvalitetstid.

Personlig kvalitetstid er der, hvor du giver dig selv omsorg. 

Du fortjener at give dig selv omsorg og tage vare på dig selv. Du fortjener at finde og værdsætte alt det, der gør dig enestående. Alt det ved du. Men det hele står og falder med, om du lærer at give dig selv tid til dig selv. Det er det, der er en personlig kvalitetstid. 

Personlig kvalitetstid er der, hvor du giver dig selv en dyb og afslappende ro. Samtidigt er det der, hvor du giver slip på dagens stress og lader op med ny energi.

Denne lydsession giver dig træning i, hvordan du skal gradvist kan opøve evnen og glæden ved den dybe afslapning. Det er den tilstand vi i hypnoseverdenen kalder trance.

Det særlige ved trance er adgangen til dialog med dit ubevidste sind. Det er her, du kan om programmere uhensigtsmæssige tankemønstre og skabe nye og bedre.

Min er faring er, at jo oftere klienter har været i trance hos mig, jo dybere kommer de. Og ikke nok med det, de oplever meget mere. I starten vil nogen måske opleve, at de hverken kan se, mærke eller forestille sig noget undervejs. Det bevidste sind vil hele tiden prøve at analysere, hvad der bliver sagt.

Gradvist vil de fleste opleve, hvordan de nemmere skal leve sig ind i alt det, der foregår inder selve behandlingen, de ”se ting for sig” og mærke hvordan det føles at have succes med forandringerne.

Mange kan være i tvivl om de overhovedet kan lade sig hypnotisere og i øvrigt være lidt nervøs for at miste kontrollen helt.

Denne lydsession er til dig, der gerne vil vide, hvordan det er at arbejde med dig selv i trance. Og den er til dig, der gerne vil lære at få endnu hurtigere og bedre resultater fra hypnose sessioner.

En nøgle til fantastisk selvudvikling

Ved at arbejde med denne lydsession vil din evne til at arbejde med specifikke temaer blive væsentligt forøget.

Der er udviklet særlige lydsessioner, som guider dig til at blive sukkerfri, røgfri, stressfri eller til at få en sund livsstil, så du giver slip på overvægten. Læs mere på min hjemmeside: www.hypnohuset.dk i shoppen eller under forløb.

Hvad er en lydsession?

Med min erfaring fra mange år som mentaltræner, coach og hypnoterapeut ved jeg efterhånden, hvad der virker, når klienterne sidder i stolen hos mig.

Det er den viden jeg nu har omsat til sessioner, som du bare kan lytte til derhjemme. På den måde kan du selv tilrettelægge dit forløb.

Hver session redigeret og indtalt med budskaber, der virker. Alle argumenter er afprøvet og selve rækkefølgen af dem er ikke tilfældig. Den underliggende musik er særligt komponeret til disse lydsessioner. Og derudover anvender jeg en særlig viden om, hvordan hjernen påvirkes med lyd.

Derfor er lydsessioner fra Hypnohuset noget andet og mere end guidede meditationer. Det er sessioner, som du vil kunne opleve dem i min klinik.

Varighed: 24 minutter

Pris: kr 125,00 

Køb sessionen ved at klikke her: