Loading...

Hemmeligheden - der giver en genvej til at nå det dine ønsker

Jeg har fundet de 5 nøgler til at skabe en succesfuld forandring. Ved at kende dem kan du få en genvej til vægttab, fjerne sukkerafhængighed, styrke rygestop, styrke dit selvværd og meget, meget mere.

Kærnen er selvhypnose. Du ved, at det du siger til dig selv en dag bliver en sandhed for dig. Det er selvhypnose. Eller når du har hørt dine forældre igen og igen fortælle at du er....., så bliver det et program i din underbevidsthed, som vil styre dig.

Hypnose handler om at programmere det underbevidste sind og de bagvedliggende tankemønstre. Men hypnose er bare en metode til at forstærke det, du i forvejen gør. Du programmerer nemlig dig selv hele tiden. Derfor kalder jeg det selvhypnose.

Ved at kende og bruge de 5 nøgler skaber du en "selvhypnose" som bliver en magtfuld støtte til at gennemføre det, du ønsker.

Når du har været til en session hos mig, vil du kunne forstærke de forandringer vi sammen har skabt ved at bruge selvhypnose - så når du hurtigere til de forandringer, du ønsker dig. 

Helt konkret: 

I denne lille video præsenterer jeg nøglerne og giver konkrete eksempler. 

Varig: 15 minutter

Pris: kr. 62,50

Køb den her